Inkasso

Få advokathjælp til inkassosager

Har din virksomhed svært ved at inddrive udeståender? Ret&Råd Advokater kan hjælpe med procedurer omkring inkasso samt ultimativt set at få pengene hjem.

Inkasso handler i bund og grund om at inddrive penge, som ikke er blevet betalt rettidigt.

Betaler en debitor ikke sit udestående, kan det være dyrt, ressourcekrævende og i sidste ende betyde kreditors endeligt. Derfor er det vigtigt, at man som fakturaudskrivende virksomhed har en fast defineret politik i forhold til indkrævning af udeståender – og at denne er udarbejdet i samarbejde med en professionel, der har et indgående kendskab til juraen vedrørende inkasso og tvangsauktioner.

Det er en fordel, at den professionelle rådgiver har en forståelse for både kreditors behov for at kræve penge ind, men i lige så høj grad har sans for at gennemskue, om der er tale om en manglende evne eller vilje til at betale.

Er der tale om en manglende vilje, er det vigtigt at have en juridisk bagstopper i form af et samarbejde med RKI, der kan tage over, så virksomheden selv kan koncentrere sig om dét, den er bedst til.

Ret&Råd Advokater har årligt tusindvis af inkassosager. Vi er samarbejdspartner med RKI, hvilket er inkassokundens sikkerhed for, at der kan lægges det maksimale pres på genstridige betalere.

Vores advokater arbejder desuden sammen med de fleste realkreditinstitutter og banker, for hvem vi gennemfører tvangsauktioner.

Inkasso i udlandet

Bor debitor i udlandet er der ingen grund til panik. Faktisk er lovgivningen vedr. inkasso i flere af vores nabolande til kreditors fordel. Det kræver dog kontakt til en lokal advokat. Ret&Råd har flere samarbejdspartnere i udlandet. Står du over for en inkassosag i udlandet, kan en Ret&Råd Advokat dermed stadig hjælpe.

Kontakt os, hvis din virksomhed har svært ved at inddrive udeståender, så hjælper vi dig dels med at få dine penge hjem og dels med at opsætte procedurer for at minimere inkassosagerne fremover.

Har du et spørgsmål til vores advokater?

"*" indikerer påkrævede felter

Navn
Postnummer*
Tilmeld dig vores nyhedsbreve
Samtykke*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.