Ret&Råd Advokater København Ret&Råd Advokater København, Boligadvokat, skilsmisseadvokat, entreprise, ejendomsadministration, bolig, fast ejendom

Ret&Råd København

Kontorfællesskab Nørre Voldgade 16, 4. sal 1358 København K

E-mail: koebenhavn@ret-raad.dk Telefon: 70 70 16 09

Kontorinformation

Hos Ret&Råd Advokater København har vi fokus på grundig juridisk rådgivning af høj kvalitet. På den måde sikrer vi, at du får de bedste råd og den mest kyndige vejledning med på vejen, når du kontakter en af vores advokater i København.

Alle vores advokater er specialiserede inden for de emner, de beskæftiger sig med, og advokaternes specialer spænder bredt. Du kan derfor altid finde lige præcis den advokat i København, som du har brug for.

Nedenfor kan du læse mere om de områder, vores advokater i København rådgiver om og finde en advokat med det rigtige speciale til netop din sag.

Køb og salg af bolig

Familie, samliv og dødsfald

Fonde, foreninger og selskaber

Ansættelsesret

Straffesager

Lejebolig

Erhvervslejemål

Byggeri og entreprise

Gældsrådgivning

Erstatning og forsikring

Køb og salg af bolig

Vores advokater i København hjælper dig, hvis du skal købe eller sælge din bolig. Vores advokater hjælper blandt andet med købsaftalen og handlens øvrige dokumenter, opretter skøde og sikrer dig uafhængig rådgivning og tryghed i forbindelse med din bolighandel.

Kontakt advokat Brian Bruun Hansen for en indledende og uforpligtende samtale på tlf.: 39 99 01 97 eller på mail.

Send en mail til Brian

Familie, samliv og dødsfald

Vores advokater i København hjælper ved separation og skilsmisse, herunder i sager om bodeling og børn. I dødsboer hjælper vi med boopgørelser og andet med relation til dødsfald. Vi udfærdiger også testamenter og ægtepagter. 

Kontakt advokat Per Andreasen for en indledende og uforpligtende samtale på tlf.: 60 10 80 80 eller på mail.
Send en mail til Per

Fonde og foreninger

Vores advokater i København yder juridisk rådgivning om fonde, foreninger og selskaber, herunder om stiftelse og registrering og hjælper med udarbejdelse af vedtægter, ejeraftaler og andre dokumenter med tilknytning til foreningen, fonden eller selskabet. Advokaterne rådgiver også i forbindelse med eventuelle konflikter. 

Kontakt advokat Jens Hessel for en indledende og uforpligtende samtale på tlf.: 33 11 77 29 eller på mail.

Få mere at vide om Jens

Ansættelsesret

Vores advokater i København tilbyder juridisk rådgivning om ansættelsesforhold, herunder om ansættelseskontrakter, om opsigelse og bortvisning, sygdom og om andre emner og konflikter i ansættelsesforhold.

Kontakt Dorthe Westerdahl for en uforpligtende samtale på tlf.: 69 66 30 24 eller mail

Få mere at vide om Dorthe

Straffesager

Vores advokater i København yder kompetent rådgivning inden for strafferetten og varetager dine interesser som tiltalt eller sigtet. Advokaterne fører straffesager ved domstolene og den ene af vores advokater er desuden udpeget af Justitsministeriet som beneficeret forsvarsadvokat.

Kontakt Mikkel Holm Nielsen for en indledende og uforpligtende samtale på tlf.: 25 10 05 08 eller på mail.

Få mere at vide om Mikkel

Gældsrådgivning

Vores advokater i København rådgiver om gæld og økonomi og udarbejder kreditorordninger, herunder betalingsordninger med kreditorerne. Vores advokater rådgiver også om akkordordninger og gældssanering.

Kontakt Stine Morild Iversen for en indledende og uforpligtende samtale på tlf.: 51 94 30 28 eller på mail.

Få mere at vide om Stine

Erstatning og forsikring

Vores advokater i København behandler og rådgiver om sager om personskader, herunder arbejdsskadesager, færdselsulykker, faldskader, patientskader og voldsoffersager. Vores advokater behandler også sager om professionelt ansvar, herunder advokat- og revisoransvar.

Kontakt Brian Bruun Hansen for en indledende og uforpligtende samtale på tlf.: 39 99 01 97 eller på mail.

Få mere at vide om Brian

Erhvervslejemål

Vores advokater i København rådgiver såvel udlejere som lejere om problemstillinger vedrørende erhvervslejemål, herunder om indgåelse af lejekontrakter, om regulering af lejen, herunder markedsleje, om opsigelse og afståelse og udlejers og lejers rettigheder og forpligtelser under lejeforholdet.

Kontakt Dorthe Westerdahl for en indledende og uforpligtende samtale på tlf.: 69 66 30 24 eller på mail.

Send en mail til Dorthe

Byggeri og Entreprise

Vores advokater i København hjælper både privatpersoner og virksomheder med udarbejdelse, forhandling og indgåelse af aftaler, herunder entreprisekontrakter vedrørende byggeri. Vores advokater rådgiver både før, under og efter byggeriet og hjælper i forbindelse med de tvister og konflikter, som opstår mellem bygherrer og entreprenører.

Kontakt Advokat Jens Hessel for en indledende og uforpligtende samtale på tlf.: 33 11 77 29 eller på mail.

Få mere at vide om Jens

Lejebolig

Vores advokater i København rådgiver såvel udlejere som lejere om lejeretlige problemstillinger, herunder om misligholdelse af lejeaftalen, opsigelse og ophævelse, konflikter om depositum og om husleje. Vores advokater hjælper også med udarbejdelse og indgåelse af lejekontrakter.

Kontakt Dorthe Westerdahl for en indledende og uforpligtende samtale på tlf.: 69 66 30 24 eller på mail.

Få mere at vide om Dorthe