Ret&Råd Advokater Hurup-Thy Ret&Råd Advokater Hurup-Thy

Ret&Råd Hurup

Advokatpartnerselskabet Bjerre & Bjerre Bredgade 86 7760 Hurup Thy

E-mail: hurup@ret-raad.dk Telefon: 97 95 18 33

Kontorinformation

Advokat i Hurup

Gør det noget, det er til at forstå?

Juridisk rådgivning kan for nogle være som at begive sig ind i en jungle af uforståelige paragraffer og kompliceret jurasprog. Men sådan behøver det ikke at være.
Selvom vi er jurister, kan vi faktisk tale et sprog, som vores kunder forstår. Måske er det også derfor, at vi i over 30 år har givet juridisk rådgivning til erhvervslivet, privatpersoner, foreninger og offentlige myndigheder i Sydthy, Thyholm, Nordthy og på Mors.

Vi tror på at vores lokale forankring – og dermed vores forståelse for de udfordringer vores kunder møder i deres hverdag – er med til at gøre os til endnu bedre juridiske rådgivere. For én ting er at paragrafferne giver mening for os. Noget andet er, at vores rådgivning giver mening for vores kunder. Og det vil du opleve, uanset om du henvender dig til vores afdeling i Hurup Thy eller Holstebro.

NYHED

Advokatpartnerselskabet Bjerre & Bjerre har d. 4/1-2016 opstartet afdeling i Holstebro for, at være tættere på vores kunder i lokalområdet og for at tilbyde nye kunder den samme professionelle rådgivning, som vi i over 30 år har tilbudt kunder i Sydthy, Thyholm, Nordthy og på Mors fra afdelingerne i Hurup Thy og Nykøbing Mors.
Afdelingen i Holstebro vil til dagligt blive ledet af Advokat Niels Bjerre, der i 4 år har arbejdet i firmaets afdeling i Hurup Thy og Nykøbing Mors.

Til Ret&Råd Holstebro