Advokat Helle Brandt Advokat Helle Brandt

Helle Brandt

Advokat/Partner


Ret&Råd Sundhuset - Horsens Afdelingen i Horsens
Clarasvej 2
8700 Horsens
+45 76 28 20 10
Ret&Råd Sundhuset Afdelingen i Hedensted
Vesterbrogade 16
8722 Hedensted
+45 76 28 20 10

E-mail: hhb@sundhuset.dk Telefon: (+45) 76 28 20 39

Faglig profil:

Jeg afholder kurser i arv, gave og testamente samt køb af fast ejendom og ansættelsesret. Jeg holder foredrag i organisationer og foreninger, bl.a. i samarbejde med Horsens Erhvervsråd. Du/I er meget velkommen til at kontakte mig, hvis I ønsker et foredrag i jeres forening eller organisation.

Jeg er medlem af flere bestyrelser, bla. i vores kædebestyrelse Ret&Råd.
Jeg har været fast advokat i 35 programmer på TV2 i programmet "Kasse2" som brevkasserådgiver vedrørende privatretslige emner.

Jeg kan kontaktes omkring alle privatretslige forhold, herunder arv, dødsboer, testamenter, forældremyndighedssager, samværsaftaler, retssager, skilsmisser, bodelingsaftaler, overdragelse af fast ejendom, tvangsauktioner.
Jeg er uddannet mediator/ konfliktmægler og ansat som retsmægler ved Vestre landsrets retskreds.

Mine seneste blogs

Hvordan er vi sikret - ugifte, samlevende, og hvad bør vi foretage os?

Det er ikke altid, at det er ægteskab, der står øverst på ønskesedlen. I Danmark har vi en stor tradition for at bo sammen uden at være gift, og det er uanset, om man er ung og ikke ønsker at binde sig nu, eller om man har prøvet at være gift før og oplevet, at drømmen om et lykke-ligt ægteskab ikke blev opfyldt, hvorfor man nu ønsker bare at leve sammen uden at være gift. Der er også mange enker og enkemænd, der sidder i uskiftede bo efter førstafdøde, som vælger at være samlevende med deres nye kæreste uden at gifte sig igen, da et nyt ægteskab kræver, at man skifter med børnene, før man kan gifte sig igen.
Af Helle Brandt Advokat/Partner

Få styr på reglerne for gaver mellem ægtefæller

At være erhvervsdrivende indebærer mange muligheder og spændende opgaver, men der er også mange valg og risicis, der løbende skal afdækkes. Mange erhvervsdrivende har de sidste år måtte erkende, at de ikke har kunnet klare de økonomiske udfordringer og er gået konkurs.
Af Helle Brandt Advokat/Partner

Er konflikten gået i hårdknude? Prøv mediation

Mediation – eller retsmægling, som det også hedder er en effektiv og konstruktiv måde at løse en konflikt på.
Af Helle Brandt Advokat/Partner