Ret&Råd Advokater Sundhuset Horsens Ret&Råd Advokater Sundhuset Horsens

Ret&Råd Sundhuset - Horsens

Afdelingen i Horsens Clarasvej 2 8700 Horsens

E-mail: info@sundhuset.dk Telefon: 76 28 20 10

Kontorinformation

Advokat i Horsens, Ret&Råd Sundhuset

- Direkte og professionel rådgivning til private og erhvervslivet.

Ret&Råd Sundhuset er med sine 22 medarbejdere – heraf 9 jurister fordelt på kontorerne i Horsens og Hedensted blandt de største advokatkontorer i Horsens og omegn. Kontoret ejes i dag af 4 partnere: Poul Erik Andersen, Helle Brandt, Henrik Klougart og Ole Krabbe.

Mød vores medarbejdere her.

Bred juridisk viden med et stort netværk

Med vores 9 jurister er vi specialiserede inden for et bredt juridisk område, og som en del af Ret&Råd-kæden indgår vi i et landsdækkende netværk, som foruden sparring med kollegaer i hele landet også byder på løbende kompetencegivende efteruddannelse. Med denne stærke kædekultur i ryggen, er vi i stand til at yde en direkte og professionel rådgivning med afsæt i den enkelte kundes behov og med størst mulig lokalkendskab.

Til Ret&Råd Sundhuset i Hedensted

Vores erhvervsrådgivning

Gennem en målrettet erhvervsrådgivning sikrer vi, at virksomhedsejere er rustet til alle de juridiske forhold, en virksomhed kan støde på. Vi fungerer derfor ofte som virksomheders eksterne juridiske afdeling, men står også klar, hvis der er behov for ad hoc rådgivning.

Vores rådgivning til private

De færreste er forberedt på alle livets forhold. Og selvom det selvfølgelig er bedre at forebygge end at helbrede er vi hos Ret&Råd Sundhuset klar til at hjælpe, når det uforudsigelige sker, og der er behov for juridisk rådgivning.