Advokat Jeppe Ravn Hattens Jensen Advokat Jeppe Ravn Hattens Jensen

Jeppe Ravn Hattens Jensen

Advokat


Ret&Råd Holstebro v/ Advokatpartnerselskabet Bjerre & Bjerre
Lille Østergade 2, 1. sal
7500 Holstebro
+45 97 95 18 33
Ret&Råd Hurup Advokatpartnerselskabet Bjerre & Bjerre
Bredgade 86
7760 Hurup Thy
97 95 18 33

E-mail: jrj@ret-raad.dk Telefon: 46 14 67 21

Faglig profil:

Som advokat arbejder jeg primært med erhvervsret, herunder blandt andet kontraktsret, entrepriseret, erhvervslejeret og behandling af konkursboer. Derudover bistår jeg vores kunder med køb og salg af fast ejendom, ligesom jeg fører størstedelen af kontorets retssager i civile sager og straffesager.

Jeg er født og opvokset i Holstebro, og har praktiseret som advokat i Vestjylland siden 2014, hvorfor jeg har stor erfaring og kendskab til de ovennævnte retsområder, ligesom jeg forstår, at rådgive mine kunder i et sprog, der er til at forstå.

For mig er det vigtigt at yde kompetent og rettidig rådgivning, som giver mine kunder det for dem bedste resultat – både juridisk og økonomisk.

Jeg er medlem af

Mine seneste blogs

Har du været udsat for en forbrydelse?

Hvis du har været udsat for en forbrydelse, så har du ofte krav på at få din egen bistandsadvokat - helt gratis
Af Jeppe Ravn Hattens Jensen Advokat

Vælg den rigtige entrepriseform

Når du står for at skulle bygge nyt – hvad enten der er tale om et nyt køkken, en ny tilbygning, en ny renovering, et nyt hus, eller måske nye erhvervslokaler – er det vigtigt at vælge den rigtige entrepriseform i samarbejde med din håndværker, således at ansvarsområderne er klar fordelt på forhånd og inden at en potentiel konflikt opstår.
Af Jeppe Ravn Hattens Jensen Advokat