Købermægler Inge Lindeer Købermægler Inge Lindeer

Inge Lindeer

Købermægler


Ret&Råd Hinnerup Bogøvej 15
8382 Hinnerup
+45 87 64 11 11

E-mail: inge-lindeer@ret-raad.dk Telefon: +45 87 64 11 14

Faglig profil:

Jeg beskæftiger mig stor set kun med køberrådgivning, det vil sige sager, der har med køb af fast ejendom og entreprise at gøre. Og med op til 250 handler om året, så har jeg en solid viden og en meget omfattende erfaring med bolighandler og kender aktørerne inden for bolighandler særdeles godt. Jeg har set mange eksempler, hvor det ville være gået galt uden en grundig gennemgang af handlens dokumenter. Det kan derfor ikke siges for ofte, at udgangspunktet for en vellykket rådgivning er, at der aldrig skrives under på en aftale, før den er blevet gennemgået af en professionel boligrådgiver, medmindre der er indføjet et advokatforbehold, som giver mulighed for at tage forbehold og i øvrigt at kunne hæve handlen om nødvendigt.

Jeg er oprindeligt uddannet som advokat sekretær og har efterfølgende læst familieret, formueret m.m. og er eksamineret Juridisk medarbejder, registreret ejendomsmægler, og certificeret Ret&Råd køberrådgiver og vil betegne mig selv som specialist i bolighandler.

Min arbejdsområder og interesse områder er følgende:
  • Bolighandler
  • Grundhandler
  • Entreprise herunder projektkøb
  • Sommerhushandler
  • Udlejningsejendomme

Jeg har været i branchen siden 1972.

Mine seneste blogs

5 ting du skal være opmærksom på, når du indgår en lejeaftale

Det kan være lidt af en udfordring at finde en lejebolig i forbindelse med studiestart, og det gælder om at holde hovedet koldt, så du ikke går i en fælde, og mister penge når du søger en bolig.
Af Inge Lindeer Købermægler

Nye krav til boligkøbernes økonomi

1. november 2015 trådte boligmarkedets nye 5% regel i kraft, og fra da af skulle alle boligkøbere selv finansiere fem procent af boligprisen. Initiativet blev taget for at lægge en dæmper på de stigende priser på boligmarkedet i storbyerne og dermed et forsøg på at forebygge en ny boligboble i Danmark.
Af Inge Lindeer Købermægler

Ejerbolig eller andelsbolig – hvad skal jeg vælge?

Er du én af de mange, der står over for et boligkøb og har svært ved at beslutte om, det skal være en ejerbolig eller en andelsbolig, så kan det ekstremt lave renteniveau, vi ser for tiden, måske være med til at afgøre dit valg.
Af Inge Lindeer Købermægler