Ret&Råd Advokater Hillerød Ret&Råd Advokater Hillerød

Ret&Råd Scheibel

Afdelingen i Hillerød Torvet 4 3400 Hillerød

E-mail: hilleroed@ret-raad.dk Telefon: 48 26 01 50

Kontor information

Ret&Råd Scheibel

Advokatfirmaet Scheibel er et traditionsrigt og kvalitetsbevidst advokatkontor beliggende centralt på torvet i Hillerød. Vi er ca. 20 medarbejdere heraf 6 jurister, og tilbyder juridisk rådgivning indenfor en bred vifte af privat- og erhvervsretlige emner.

Vores jurister er alle højt specialiserede, hvilket er din garanti for en hurtig og effektiv sagsbehandling. Det er desuden et vigtigt princip for os, at der altid er én ansvarlig jurist tilknyttet din sag – derved ved du præcis hvem du skal kontakte, og at det altid er bedste mand, der er på sagen.

Privat

I vores privatafdeling hjælper vi med at gennemføre separation/skilsmisse og bodeling, dødsbobehandling, lejesager, formue- og naboretlige tvister, bolighandler, erstatningssager med mere. Vi fører desuden mange retssager, herunder sager omfattet af retshjælp og fri proces.

Erhverv

Vores erhvervsjurister har mange års erfaring med stiftelse og ledelse af selskaber, bestyrelsesarbejde, virksomhedsoverdragelse og generationsskifte, gennemgang af kontrakter, rekonstruktion med mere. Herudover har vi en større inkassoafdeling, som bistår banker, realkreditinstitutter og erhvervsdrivende. 


Åbningstider:

Mandag-fredag: 09:00-16:30

Møde uden for åbningstiden også muligt efter aftale: 

Mandag-fredag: 07:00-21:00