Tina Møller

Advokatfuldmægtig


Ret&Råd Djursland
Østergade 2B
8500 Grenaa
+45 70 27 84 84

E-mail: tm@ret-raad.dk Mobil: +45 61 67 84 10

Faglig profil:

Jeg er uddannet cand.jur ved Aarhus universitet i 2013 og blev ansat som advokatfuldmægtig hos Ret og Råd Djursland i maj 2014.
Jeg beskæftiger mig primært med privatret, herunder særligt familieret, personskader og mangler ved fast ejendom.
Det er vigtigt for mig, at der er tillid mellem advokat og klient; og jeg sætter altid en ære i at kombinere juraen med sund fornuft.

For mig er det vigtigste, at finde frem til den bedste løsning for klienten og jeg bruger derfor den nødvendige tid på at undersøge dine behov, således jeg kan yde den bedste rådgivning.

Er du blevet i tvivl om din retsstilling, er du altid velkommen til at ringe til mig og få en gratis og uforpligtende snak.

Mine seneste blogs

Hvordan får jeg den erstatning, jeg har ret til?

Hvis du har været involveret i en ulykke, hvor du er kommet til skade, og hvor der er en erstatningsansvarlig skadevolder, vil du som udgangspunkt have ret til erstatning.
Af Tina Møller Advokatfuldmægtig

"Det er bare en småsag"

Hvis du vil have en sag for retten der drejer sig om en værdi under kr. 50.000,-, vil den blive behandlet som en småsag.
Af Tina Møller Advokatfuldmægtig

Min chef er en idiot!

I takt med at vi efterhånden bruger mere og mere tid på de sociale medier, er vi også begyndt at tilkendegive langt flere af vores meninger til et langt større publikum. Men er der grænser for, hvad du må skrive om chefen og din arbejdsplads på de sociale medier?
Af Tina Møller Advokatfuldmægtig