Hallgrimur Jonsson Hallgrimur Jonsson

Hallgrímur Jónsson

Advokatfuldmægtig


Ret&Råd Djursland
Østergade 2B
8500 Grenaa
+45 70 27 84 84

E-mail: haj@ret-raad.dk Mobil: (+45) 52 58 67 06

Faglig profil:

Jeg er født og opvokset på Island, og jeg kan således islandsk både i skrift og tale. Jeg afsluttede BA i jura ved Islands Universitet og er uddannet Cand.jur ved Aarhus Universitet.

Dette betyder, at jeg har indsigt i både dansk og islandsk lovgivning og at jeg med lethed kan påtage mig opgaver, der involverer islandske parter.

Jeg beskæftiger mig primært med virksomhedsrådgivning, herunder kontraktret, ansættelsesret, inkasso og selskabsret.

Derudover beskæftiger jeg mig med juridiske problemstillinger omkring Islandske-danske retsforhold,

Jeg er også uddannet tømrer og har været håndværker og selvstændig erhvervsdrivende.  Jeg har derfor en bred erhvervserfaring i bagagen ud over den nødvendige teoretiske viden, hvorfor jeg har en særlig god forståelse for de udfordringer man ofte står overfor i en mindre virksomhed.

I min rådgivning lægger jeg stor vægt på at møde mine kunder i øjenhøjde og sikre at du får forklaret din situation på et forståeligt sprog således, at du er bedre klædt på til at træffe de nødvendige beslutninger, samt at din sag bliver behandlet hurtigt og effektivt.

Har du spørgsmål eller, er du blevet i tvivl om din retsstilling, så er du altid velkommen til at ringe til mig eller sende en mail. Hvis jeg ikke tager telefonen, må du gerne lægge besked og jeg ringer tilbage.