Advokat Sajitha Sureshkanna Advokat Sajitha Sureshkanna

Sajitha Sureshkanna

Advokat


Ret&Råd Glostrup Banegårdsvej 1
2600 Glostrup
+45 43 43 43 61
Ret&Råd Ballerup World Trade Center Ballerup
Borupvang 3
2750 Ballerup
+45 43 43 43 61
Ret&Råd Greve Greve Strandvej 16
2670 Greve
+45 43 43 43 61

E-mail: ssu@ret-raad.dk Telefon: (+45) 46 30 46 87

Faglig profil:

Jeg har i en lang årrække specialiseret mig i familieret og arbejder dagligt med at opnå de bedste løsninger for mine klienter, både når der skal udarbejdes testamenter og ægtepagter, når dødsboer skal deles og ægtefæller skilles. Jeg arbejder også dagligt med berigtigelse af ejendomshandler.

Jeg er født af tamilske forældre og kom til Danmark som femårig, og jeg er vant til at arbejde med flere kulturer. Jeg er uddannet mediator, og jeg er vant til at kunne håndtere følsomme situationer, så mine klienter får så god en oplevelse som mulig – både fagligt og menneskeligt.


Testimonials

God og professionel behandling
"I forbindelse med vores første huskøb valgte vi at benytte Ret&Råd Advokater. Vi har været super tilfredse med forløbet, det har været meget professionelt det hele. En særlig tak til Sajitha Sureshkanna, som har håndteret det hele til UG." - Martin Rømer

Jeg er medlem af

Mine seneste blogs

Mine, dine og vores børn - moderne sammenbragte familier

Moderne sammenbragte familier med mine, dine og vores børn er blevet mere almindeligt i Danmark. Dog er der mange danskere, der ikke har taget stilling til hvordan arven skal fordeles. Det kan ofte skabe store konflikter.
Af Sajitha Sureshkanna Advokat

Forældrekøb

Ved forældrekøb køber man en ejerbolig til sit barn, betaler alle udgifter i forbindelse med bolighandlen, for derefter at udleje ejerboligen til sit barn, der betaler husleje til forældrene. Et forældrekøb foregår som en helt almindelig bolighandel.
Af Sajitha Sureshkanna Advokat

Hvor stor må konfirmationsgaven være? – Kend reglerne for afgiftsfri gaver

Tiden med konfirmationer nærmer sig, og landets konfirmander glæder sig ved tanken om selve konfirmationen og fejringen med venner og familie. Ingen anden festlig begivenhed i livet udløser så store gaver som konfirmationen, men er du bekendt med reglerne for afgiftsfri gaver?
Af Sajitha Sureshkanna Advokat