Ret&Råd Advokater Aarhus N. Ret&Råd Advokater Aarhus N.

Ret&Råd Aarhus N.

SkejbyCenteret Skelagervej 5-11 8200 Aarhus N

E-mail: ksn@ret-raad.dk Telefon: 70 22 03 33

Kontorinformation

Advokat i Aarhus N

Vi er et alment og serviceorienteret advokatfirma med bred juridisk viden og mange års solid erfaring. Vi har et samarbejde med Ret&Råd kontoret i Hinnerup. Det giver os et stærkt lokalkendskab på tværs af områderne omkring Hinnerup og Aarhus.

Hos Ret&Råd Aarhus N rådgiver vi private og henviser erhvervskunder til vores dygtige kollegaer i kæden. Vi yder en hurtig og pålidelig sagsbehandling med fokus på kundens situation. Det er vigtigt for os at levere professionel ydelse med et højt serviceniveau. Vi tilbyder en personlig og professionel rådgivning baseret for specialiseret og opdateret viden.

En advokat, der ville os det bedste

Det var vigtigt for os at have rådgiver, som ikke alene havde den tekniske indsigt, men også den rigtige attitude, da vi skulle købe bolig. Og med Kirstens varme og glade væsen, har vi følt os som enekunder. Hun har altid haft tid til os og behandlet os med den største respekt.

Kirsten Skodborg, du er den bedste!

De nye husejere, Martin og TrineStor tak til Kirsten Skodborg og Karen Bilde!

Jeg vil gerne udtrykke en stor tak for hjælp og råd i forbindelse med håndteringen af dødsboet efter min mor og det efterfølgende familiesalg af hendes hus. Set i bakspejlet skulle jeg have henvendt mig til jer meget tidligere end tilfældet var. Så havde jeg undgået adskillige søvnløse nætter og en del unødige bekymringer.

Jeg synes, jeg fik en klar fremstilling af de relevante forhold samt en effektiv og hurtig udveksling af information, formularer og bilag via email/telefon. På den måde sikrede I en fleksibel behandling, hvor jeg følte mig velorienteret om sagsforløbet, der mine bekymringer til trods blev afsluttet i god tid inden for den fastsatte tidsramme.

Keld